TGO onderzoekt incident met dodelijk slachtoffer

zondag 7 mei 2017

Eindhoven - De dode man die zondagochtend 7 mei is aangetroffen op de Memlincstraat is slachtoffer van een misdrijf. De identiteit van het slachtoffer is nog niet definitief vastgesteld. Hij lijkt door vuurwapengeweld om het leven gekomen te zijn. Een Team Grootschalige Opsporing met 20 rechercheurs onderzoekt het misdrijf. Het onderzoek staat onder leiding van het Openbaar Ministerie.

Omstreeks 6.00 uur kregen wij de melding dat er een gewonde of dode man op straat lag, naast een auto. De direct ter plaatse gekomen politiemensen constateerden dat het slachtoffer niet meer leefde. De straat is vervolgens afgezet voor uitgebreid sporenonderzoek, dat onderzoek door forensisch rechercheurs is nog gaande. Ook is vandaag een buurtonderzoek ingesteld. Een politiehelikopter maakte luchtopnames.

Tips?

Heeft u iets gezien of gehoord in de vroege zondagochtend in of bij de Memlincstraat? Neem dan svp contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier insturen. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geldrop | 112 alarmeringen Geldrop | Goedkoop Tanken in Geldrop | Supermarkten in Geldrop | Weerbericht Geldrop