Mishandeling in club in Eindhoven

zaterdag 19 augustus 2017

Eindhoven - Tijdens een ruzie in een club aan het Stratumseind in Eindhoven is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus een man met een steekwapen verwond. De verwondingen vallen mee. De politie houdt een man aan, maar is nog op zoek naar een andere verdachte.

Wij hebben een 25-jarige man uit Venlo die betrokken geweest bij het incident aangehouden. Deze man had het slachtoffer geslagen. Uit verhoor blijkt dat zij een conflict hadden met elkaar. Wie verantwoordelijk is voor het steken is nog onbekend en wordt onderzocht door onder andere camerabeelden te bekijken en getuigen te spreken. Ook waarmee het slachtoffer gestoken is, is nog onbekend en wordt onderzocht.

De verwondingen lijken mee te vallen. Het slachtoffer was direct na het incident goed aanspreekbaar, maar is wel overgebracht naar het ziekenhuis.

Was u gisteren ook in Eindhoven en heeft u iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie via 0900 88 44. Anoniem kunt u tips doorgeven op 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geldrop | 112 alarmeringen Geldrop | Goedkoop Tanken in Geldrop | Supermarkten in Geldrop | Weerbericht Geldrop