Getuigen aanrijding gezocht

zaterdag 22 april 2017

Eindhoven - Zaterdag rond 5.10 uur hielden wij op de Piuslaan een 26-jarige man uit St. Willebrord aan. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de Geldropseweg eerder die nacht. Een 20-jarige vrouw uit Eindhoven raakte zwaargewond bij die aanrijding. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en de cel ingegaan voor verder onderzoek. Wij zijn op zoek naar getuigen van de aanrijding. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Zaterdag rond 3.45 uur kregen wij een melding binnen dat er op de Geldropseweg een zwaargewonde vrouw was aangetroffen. Zij werd met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw werd gevonden naast haar fiets en was vermoedelijk aangereden door een voertuig. De bestuurder van het voertuig was na de aanrijding doorgereden. Rond 4.50 uur kwam een melding binnen van een beschadigde auto die op de Piuslaan zou staan. In de auto zat een voorovergebogen persoon. Wij gingen een kijkje nemen en hielden de man in de auto aan. Hij verzette zich bij zijn aanhouding en weigerde om mee te werken aan een bloedproef. Onderzoek moet uitwijzen of hij betrokken was bij de aanrijding. 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geldrop | 112 alarmeringen Geldrop | Goedkoop Tanken in Geldrop | Supermarkten in Geldrop | Weerbericht Geldrop