Vier mannen aangehouden voor handel in drugs

vrijdag 21 juli 2017

Eindhoven - Een flink aantal henneptoppen, twee kilo hennep, een kilo speed en vier aanhoudingen. Dat was het resultaat na een controle door surveillerende agenten op donderdagavond 20 juli van een verdacht viertal aan de Aalsterweg.

Onze collega’s reden daar rond 22.30 uur tijdens de noodhulpdienst en zagen op een parkeerplaats voor een bedrijf een viertal mannen staan bij een auto. Omdat ze de situatie verdacht vonden besloten ze een controle uit te voeren. Toen de agenten uitstapten roken ze direct een zeer sterke henneplucht die uit de wagen kwam. Uiteindelijk bleken in het dashboardkastje een aantal grote henneptoppen te liggen. 

De agenten besloten de auto daarop verder te controleren en troffen in de kofferbak nog twee kilo hennep en een kilo speed aan. Verspreid in en rondom de auto lagen nog enkele kleinere hoeveelheden drugs. Het viertal is daarop aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het ging om twee mannen (21 en 40 jaar oud) uit Groningen en twee mannen (40 en 39 jaar oud) uit België. De auto en de drugs zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook werd nog een tweede auto die bij het groepje mannen hoorde in beslag genomen. 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geldrop | 112 alarmeringen Geldrop | Goedkoop Tanken in Geldrop | Supermarkten in Geldrop | Weerbericht Geldrop