Harddrugs en veel geld gevonden na arrestatie

maandag 10 april 2017

Eindhoven - Onder fors verzet hielden we zondag 9 april 2017 een Eindhovenaar in zijn woonplaats aan. Hij wordt verdacht van handel in harddrugs. In zijn woning troffen we harddrugs en een groot geldbedrag aan.

Een 43-jarige automobilist uit Eindhoven kreeg zondagmiddag een stopteken van ons omdat wij hem wilden controleren. De bestuurder reed hierop de Eindhovense Offenbachlaan in, stapte uit en probeerde weg te rennen toen we met hem in gesprek gingen. Hierop ontstond een worsteling waarbij de verdachte één van onze agenten beet. Uiteindelijk lukte het om de verdachte rond 17.00 uur aan te houden. Tijdens de worsteling verloor de man een zakje met bijna ruim 60 bolletjes harddrugs. Dit is in beslag genomen voor verder onderzoek, evenals zijn auto. 

Aansluitend werd na overleg met het Openbaar Ministerie de woning van de verdachte doorzocht. Daar werden tienduizenden euro’s aan contant geld aangetroffen en een aantal kilo harddrugs, waaronder XTC, speed, cocaïne en amfetamine. Alles is in beslag genomen. De man zit nog altijd vast.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Geldrop | 112 alarmeringen Geldrop | Goedkoop Tanken in Geldrop | Supermarkten in Geldrop | Weerbericht Geldrop